» Recenzje

Kontakt

  • F H U KORSARZ
    ul. Błonie 29
    32-650 Kęty
    tel.+48 33 810 81 96
    tel +48 501 02 09 08
    NIP: 549-211-34-67
  • E-mail:biuro@fajerwerki-korsarz.pl
  • Telefon33 810 81 96
    501-02-09-08
    512-458-433
  • Fax33 810 81 96 w 9
  • Godziny działania sklepuod stycznia do końca marca pon-pt: 8-16 sob: nieczynne Od kwietnia do grudnia pon: 10-18 wt-pt: 8-18 sob: 10-15

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Chmura tagów

Recenzje

P7056 - Dream Day

P7056 - Dream Day

Ocena produktu 4/5

wyrzutnia spoko efekt całkiem niezły jak za te cene polecam

Autor recenzji: andrzej zych
Data napisania recenzji: 26-10-2014

JF48/R - Flara meczowa czerwona

JF48/R - Flara meczowa czerwona

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobra, długo świecąca intensywnym koloremraca. W 100% bezpieczna, można w ręku trzymać, w porównaniu do flar bodajże z Firebis :)

Autor recenzji: Seweryn Michalak
Data napisania recenzji: 11-12-2013

TXB217 - LEO 16s 1" I

TXB217 - LEO 16s 1" I

Ocena produktu 4/5

Miałem, widziałem :) Wyrzutnia wzięta troszkę na siłę, bo chciałem inną, ale nie było akurat tej, którą chciałem. Całkiem ciekawa, spore eksplozje, ładny crackingowy finał z trzema salwami na raz.

Autor recenzji: Seweryn Michalak
Data napisania recenzji: 03-12-2013

JW42 - Black Cat

JW42 - Black Cat

Ocena produktu 5/5

Miałem tego kotka na Sywestra 2012/2013 i muszę przyznać, że zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Posiada szerokie efekty palm. Polecam w 100%!!!!!. I na pewno nie zabraknie go w następnym Sylwku.

Autor recenzji: Piotr
Data napisania recenzji: 09-06-2013

JC05 - FP3 Small

JC05 - FP3 Small

Ocena produktu 5/5

Lepszych hukowych petard nie znam. Po co kupowac jakis big jumbo za bog wie ile jak mozna kupic te za nie duza cene i duza ilosc ! POLECAM.

Autor recenzji: Regina Buczynska
Data napisania recenzji: 27-11-2012

SM9805 - Thunder Rain

SM9805 - Thunder Rain

Ocena produktu 5/5

Są lepsze w tej cenie. Efekty dość małe, za to szybkość strzelania jest OK.

Autor recenzji: Seweryn Michalak
Data napisania recenzji: 23-10-2012

SM9858 - Guliwer

SM9858 - Guliwer

Ocena produktu 5/5

Kapitalna wyrzutnia, kapitalna! Szybka, dynamiczna a brokat na końcu to po prostu poezja...

Autor recenzji: Seweryn Michalak
Data napisania recenzji: 23-10-2012

EX1 - Explosive I

EX1 - Explosive I

Ocena produktu 5/5

Bardzo silna petarda. Swoim rozmiarom przypomina znaną wszystkim petardę Piccolo. Jednak po odpaleniu jest O DUŻO silniejsza więc zalecam uważać przy odpalaniu . 10/10

Autor recenzji: Kamil
Data napisania recenzji: 19-09-2012

P0003A - Żuki

P0003A - Żuki

Ocena produktu 4/5

Nie są bardzo głośne, ale za to tanie i mwją super kolorowy metaliczny płomień nq chwilę przed wubuchem. Używam właśnie ich, bo fp3 są dla mnie za mocne.

Autor recenzji: Dorota Sablik
Data napisania recenzji: 15-09-2012


Opinia o produkcie

Bardzo dobra, długo świecąca intensywnym koloremraca. W 100% bezpieczna, można w ręku trzymać, w porównaniu do flar bodajże z Firebis :)
Ocena produktu 5/5