» Recenzje

Kontakt

  • F H U KORSARZ
    32-650 Kęty
    tel.+48 33 810 81 96
    NIP: 549-211-34-67
  • E-mail:biuro@fajerwerki-korsarz.pl
  • Telefon33 810 81 96
    501-02-09-08
    512-458-433
  • Fax33 810 81 96 w 9
  • Godziny działania sklepupon-pt: 8:17 sob: 10-15

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Chmura tagów

Recenzje

Flash - JF66

Flash - JF66

Ocena produktu 4/5

Bardzo fajny produkt! Cena bardzo niska, a efekt ciekawy. Średnie migotanie, a na zakończenie trzeszczące gwiazdki :)

Autor recenzji: #NO Karolevsky.
Data napisania recenzji: 03-01-2017

3775 - Voo Doo

3775 - Voo Doo

Ocena produktu 5/5

voodoo są świetne co roku je kupuje i polecam każdemu

Autor recenzji: Szymon Walski
Data napisania recenzji: 07-12-2014

R18058 - Demon

R18058 - Demon

Ocena produktu 5/5

Bardzo fajne rakiety z różnymi ciekawymi efektami!

Autor recenzji: Szymon Walski
Data napisania recenzji: 07-12-2014

FP1 - Jaja Dinozaura

FP1 - Jaja Dinozaura

Ocena produktu 5/5

Niepozorne jajka ale bardzo głośno walą polecam!

Autor recenzji: Szymon Walski
Data napisania recenzji: 07-12-2014

P7056 - Dream Day

P7056 - Dream Day

Ocena produktu 4/5

wyrzutnia spoko efekt całkiem niezły jak za te cene polecam

Autor recenzji: andrzej zych
Data napisania recenzji: 26-10-2014

JF48/R - Flara Czerwona

JF48/R - Flara Czerwona

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobra, długo świecąca intensywnym koloremraca. W 100% bezpieczna, można w ręku trzymać, w porównaniu do flar bodajże z Firebis :)

Autor recenzji: Seweryn Michalak
Data napisania recenzji: 11-12-2013

JW42 - Black Cat

JW42 - Black Cat

Ocena produktu 5/5

Miałem tego kotka na Sywestra 2012/2013 i muszę przyznać, że zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Posiada szerokie efekty palm. Polecam w 100%!!!!!. I na pewno nie zabraknie go w następnym Sylwku.

Autor recenzji: Piotr
Data napisania recenzji: 09-06-2013

JC05 - FP3 SMALL

JC05 - FP3 SMALL

Ocena produktu 5/5

Lepszych hukowych petard nie znam. Po co kupowac jakis big jumbo za bog wie ile jak mozna kupic te za nie duza cene i duza ilosc ! POLECAM.

Autor recenzji: Regina Buczynska
Data napisania recenzji: 27-11-2012

SM9858 - Guliwer

SM9858 - Guliwer

Ocena produktu 5/5

Kapitalna wyrzutnia, kapitalna! Szybka, dynamiczna a brokat na końcu to po prostu poezja...

Autor recenzji: Seweryn Michalak
Data napisania recenzji: 23-10-2012


Opinia o produkcie

Taka niska cena za 10 paczek! Miałem w zeszłym roku i bardzo polecam, świetna sprawa do robienia karabinków i słoneczek! Polecam. ,,Pikolaki" to już tradycja…
Ocena produktu 5/5